terugkeren

Quinoa met spinazie en champignons

Quinoa met spinazie en champignons

klok
moeilijkheidsgraag recept
Gezondheidsinfoundefined
Veganistisch

Ingrediënten

minder weergevenmeer weergeven

Bereiding printen

Rooster de pijnboompitten in een droge pan. 

Was de spinazie en verwijder de grote stelen.

Verdeel de champignons in vier.

Pers de knoflook.

Verhit de olijfolie in een pan en stoof de spinazie, champignons en knoflook aan. Kruid met peper.

Strooi de quinoa in de pan en schep de korrels om. Voeg de groentebouillon toe. Breng aan de kook en laat ongeveer 12 minuten zachtjes koken of tot de quinoa en groenten gaar zijn en bijna alle vloeistof opgenomen is.

Roer de citroenzeste en fijngesneden peterselie door de quinoa en voeg peper naar smaak toe.

Strooi er de geroosterde pijnboompitten over.

Bron: Ferm (vroeger KVLV) Ferm (vroeger KVLV)
Haal het maximum uit deze app, maak een gratis account.

Voeg persoonlijke notitie toe

Ook iets voor jou?

Kapucijners met groenten, appel en pickles

Peulvruchten - donkergroen

Bulgur met champignons, tomaat en walnoten

Noten en zaden - donkergroen

Couscoussalade met walnoten en limoen

Groenten - grijs

Couscous met aubergine en tofu

Vleesvervanger (tofu, tempé, seitan, enz.) - grijs

Quinoa met groen en geel

Noten en zaden - donkergroen

Ingrediënten

minder weergevenmeer weergeven