Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Quinoa met spinazie en champignons
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Was de spinazie en verwijder de grote stelen.
Verdeel de champignons in vier.
Pers de knoflook.
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de spinazie, champignons en knoflook aan. Kruid met peper.
Strooi de quinoa in de pan en schep de korrels om. Voeg de groentebouillon toe. Breng aan de kook en laat ongeveer 12 minuten zachtjes koken of tot de quinoa en groenten gaar zijn en bijna alle vloeistof opgenomen is.
Roer de citroenzeste en fijngesneden peterselie door de quinoa en voeg peper naar smaak toe.
Strooi er de geroosterde pijnboompitten over.
Voeg persoonlijke notitie toe
Kapucijners met groenten, appel en pickles
Bulgur met champignons, tomaat en walnoten
Couscoussalade met walnoten en limoen
Couscous met aubergine en tofu
Quinoa met groen en geel
ℹ️ Zeker Gezond blijft nog enkele weken online. Op 1 juni 2025 verdwijnen app en website. Meer info? Klik hier